Twee heerlijke gîtes te huur in Zuid-Frankrijk (Pyreneeën)

9 Juli 2021 - Le Petit Ermite

€ 395.00

Op ons terrein van 2000 m2, grenzend aan een oerbos van meer dan 1000 hectare, verhuren wij twee 2-persoons gîtes, die beide uitgerust zijn met een 2-persoonsbed, een zitje, een keukenhoek en een badkamer met toilet en inloopdouche. De gîtes hebben rechtstreeks uitzicht op het Château van Puilaurens. De prijs per gîte voor maximaal 2 personen is 395 euro per week, exclusief toeristenbelasting. (We beschikken over 2 gîtes en er kunnen dus maximaal 4 personen bij ons overnachten als beide gîtes gehuurd worden.) Wij leveren u zonder meerprijs bedlinnen en handdoeken. Op het terrein is tevens een table d'hôtes gevestigd. Wij serveren geen ontbijt, maar het is wel mogelijk om enkele avonden per week bij ons aan te schuiven voor een vegetarisch diner. De menuprijs variëert van 15 tot 25 euro. Wij zijn het hele jaar open!

In onze omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen of motorrijden. De prachtige bergen staan garant voor mooie vergezichten. Er valt ook veel te zien op het vlak van historisch erfgoed. Wij hebben in onze gîtes een map met bezienswaardigheden liggen, zodat u een voor u passende vakantie kunt samenstellen. Het gebied kenmerkt zich door prachtige natuur, mystiek en een fijne omgeving die u laat kennismaken met de warme en hartelijke Zuid-Franse cultuur.

Vergeet niet om eens een kijkje te nemen op de uitgebreide website van Le Petit Ermite, www.lepetitermite.fr of om ons op Facebook te volgen via: www.facebook.com/lepetitermite
Misschien á bientôt bij Le Petit Ermite!

 

Aanwezig in verblijf
Wifi

Regio
Languedoc-Roussillon

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2 per gîte